onsdag 6. juli 2011

Er det juli allerede??

Herlig såpe og pads fra Strikk og tøys

Hu hei, som tida flyr! Her i huset har ferien bestått av snørrtørk og nattevåk for det meste. Snuppa har nettopp begynt i barnehage, og startet første ferieuke med øyekatarr og rennende nese. Så den flotte premien jeg vant i lotteriet til Strikk og tøys ble tatt i bruk samme dag som den dumpet ned i postkassa hos oss. De myke små padsene er nemlig akkurat passe størrelse til å vaske et lite barnefjes med, synes jeg. Det så jo til tider ut som hele fjeset hennes skulle smelte bort... Men nå er hun i farta igjen (og dermed er det min tur).


Jeg har ikke vært uvirksom på strikkefronten, bare litt... urealistisk, er vel ordet. Prøvde for harde livet å tilpasse denne oppskriften til ett nøste av Pickles sitt tynne bomullsgarn, men endte alltid opp med for stor hatt og for lite garn. Synes denne hatten er utrolig stilig, så jeg tenkte jeg skulle snike meg avgårde på drops sitt sommersalg og finne noe fint bomullsgarn som passer. 
Digger også dette garnet, siden det gir en litt ruglete struktur. Har ett nøste blått, ett nøste hvitt og nesten to nøster rosa liggende. Hvis noen har noe godt forslag til hva jeg kan lage av dette, så blir jeg kjempeglad!

Tusen takk for alle de koselige kommentarene på forrige innlegg! De ble jeg kjempeglad for! Skal prøve å svare alle sammen :)

4 kommentarer:

  1. Så flott blogg du har, og mye fint du strikker! Kom over bloggen din via en annen blogg, og legger deg til i blogglisten min jeg:) Jeg ser vi har to døtre på nesten lik alder:)

    SvarSlett
  2. Sommerhatt må man ha, og denne modellen er kjempesøt! Lykke til med ferdigstillelsen!

    SvarSlett
  3. Flott at de kom fram i posten og godt å høre at de er i bruk! Fortsatt riktig god sommer!

    SvarSlett