fredag 15. juni 2012

VI SKAL FLYTTE!
Plutselig dukket drømmehuset opp, som vi bare MÅTTE ha! Et lite småbruk/hobbybruk med et passe stort hus som det bare er å flytte rett inn i, fint pusset opp og godt vedlikeholdt. Midt i blinken for oss som har små barn, drømmer om hund, katt og kaniner, og lyst på eksterne jobber begge to. Støyfritt, avskjermet og samtidig ikke så langt unna sivilisasjonen. Det ble en heftig budkrig, men vi trakk heldigvis det lengste strået til slutt. Nå blir vi "brukere"!

"Solveigs sang", selvfølgelig!
Lille baby Solveig koser seg fortsatt inni magen, og det er ingenting som tyder på at det blir fødsel i helga. Helt greit, siden barnevakten til 2-åringen er på helgetur til Stockholm. Det begynner å bli tungt og dårlig plass der inne, så jeg kjenner det litt i ryggen og ribbeina mot slutten av dagen, men ellers er jeg i uforskammet god form. Snilt bekken, av og til litt halsbrann (særlig når jeg synder med cola), og bare litt vann i føttene og henda. Da kan man ikke klage! 


...Ok, litt klaging da - det blir lite søvn om nettene for tida, med tissetur hver 3.-4. time i tillegg til en 2-åring som vil ligge så tett inntil mamma som overhodet mulig. Hun har blitt litt mer mammadalt den siste tida, og blir litt mutt når det er snakk om babyen i magen... Så vi forsøker å fokusere så mye på henne som vi kan, og ikke mase så mye om babyen. Det er mye som skal skje i livet hennes framover nå - en lillesøster å forholde seg til først, så flytte til nytt hus og slutte i barnehagen hun trives så godt i. Forhåpentligvis får vi plass i en ny barnehage som hun vil trives like godt i til høsten. Det er opp til oss foreldre å gjøre disse overgangene så smidige og smertefrie som mulig... Er det noen som har vært i samme situasjon, og kanskje har noen gode tips?

Vroom vrooom! Hun er en herlig blanding av ei lita jålefrøken som faller pladask for en rosa gymdrakt med  tutuskjørt, og tøff pippijente som leker med biler sammen med gutta. 

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med småbruk-kjøp! Så spennende :)

    Blir mye forandringer for Sassa fremover, ja. Men dere virker nå veldig bevisste på at det vil bli tøft, så da gjør dere nok alt dere kan for å hjelpe hun med overgsngene. Dessverre ingen tips.

    SvarSlett
  2. For en fin blogg. Dette var en fin oppdagelse. Legger deg til i lista mi med en gang. :) Super koselig lite bruk også. Heldiggriser! Vi sitter i en liten leilighet på Vålerenga i Oslo og drømmer om noe sånt som dette. Hvor er det hen?

    SvarSlett