mandag 16. juli 2012

Her er hun!9 dager er hun allerede, og vi begynner så smått å venne oss til 2-barnstilværelsen. Døgnet er snudd på hue, og bleiebøtta fylles opp i rasende tempo. Heldigvis skal pappan være hjemme i 5 uker i sommer, så han kan hjelpe til med å holde skuta flytende.  

Storesøster ville ikke helt forholde seg til henne de første dagene, men nå begynner også hun å venne seg til denne rare lille skapningen som har flytta inn hos oss. Hun får masse ros og skryt for alt hun hjelper til med, og det virker som hun synes det er stas. I dag våget hun seg til å ta på den lille raringen for første gang også. Hun kilte henne litt under de bittesmå totelottene, så hun ikke skulle sovne på puppen. Det var veldig gøy!

Ammingen ja...det er hardt arbeid ass! Jeg ble sår som fy på bare et par dager. Ikke noe gøy... Vi måtte til slutt bestille time hos helsesøster Gunn, og få litt veiledning.Vesla må lære seg å "spise hamburger, ikke slurpe spagetti", og jeg må lære meg å "føre barnet til brystet, ikke brystet til barnet". Utrolig for noen uvaner man får på bare ei uke! Ikke rart jeg ble sår...  Men nå er det mye bedre, heldigvis. Vi gir oss ikke vi!

9 kommentarer:

 1. Gratulerer! Hun er rett og slett nydelig!! Hilsen Siri

  SvarSlett
 2. Så nyyydelig! Gratulerer som tobarnsmor:-)

  Ja den ammingen kan virkelig være et slit:-/ Håper det går seg til!

  SvarSlett
 3. Tusen takk:)
  Amminga går bedre nå, og jeg satser på at vesla klarer å gape litt mere om ei uke eller to!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med ei fantastisk skjønn lita tulle. Amming er et mareritt i begynnelsen, men hold ut! Det blir jo så koselig etterhvert :) Kos dere masse!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk til deg også :) Og takk for oppmuntrende ord om amminga! Jeg prøver å ha "hold ut, det blir snart bedre" som motto om dagen, særlig etter i natt med kun 1,5 times søvn. Var nok et økedøgn ja...håper det iallefall!

   Slett
 5. Nååh, så herlig! Gratulerer så masse. Godt du står på med ammingen, er jo så koselig å kunne amme :))

  SvarSlett
 6. Så utrolig nyyydelig. Gratulerer :-)

  SvarSlett